Organisation

I september 2009 började äventyret för oss på Förskolan Eldflugan. Vi var 4 pedagoger som ville starta upp en förskola där vi själva kunde ta beslut och utvecklas framåt. Därför valde vi att starta upp en ekonomisk förening och började att driva Förskolan Eldflugan som ett personalkooperativ. Förskolan drivs av en styrelse med personal representerade från alla avdelningar. 

Sedan starten har det hänt en hel del. Vi har gått från en avdelning till avdelningar. Vi har flyttat till större lokaler på Oxelgatan 2 där vi har nära till skog och natur och där vi har större utrymmen för att bedriva vår äventyrspedagogik. 

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss, fyll i formuläret här vid sidan. Det kan handla om klagomål, önskemål och bara allmänna frågor. Handlar det om ditt barn på vår förskola? Kontakta pedagogerna på avdelningen eller vår rektor 0533-689500. Önskar du arbeta hos oss så gå in på sidan "jobba hos oss". 

Vi kopplar tillbaka till dig så snart vi kan, räkna med svar inom 1-2 arbetsdagar. 

Information om GDPR och samtycke till hantering av personuppgifter.

Från och med den 25:e maj 2018 gäller den nya EU förordningen GDPR.  Den ger oss alla ett större skydd gällande hantering av personuppgifter. De personuppgifter som lämnas vid ifyllande av kontaktformuläret på denna sida kommer enbart att användas i syfte att kunna ge en återkoppling på inskickad önskan om kontakt eller fråga. Uppgifter kommer inte att lämnas vidare till annan aktör. Vår policy är att rensa personuppgifter som inte längre är aktuella i detta syfte. 

Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy 

Rektor:
Malin Stensson


Styrelsen

Ordförande Isabelle Lindgren

Sekreterare Sanne Kinell

Ledamot Alexandra Kullander


Ekonomi, löner och personaladministration
Stefan Ljung

INTRANÄT

WEBBMAIL

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.